1 Beschikbaar
0 Onder optie
26 Verkocht
Hoe werkt de woningzoeker
Kies uw voorkeurswoningen uit. Dit doet u eenvoudig via deze woningzoeker. Door op één van de vakjes op het gebouw te klikken kunt u de woning bekijken.
Door op een woning te klikken, ziet u rechts alle informatie van deze woning. U kunt de woninginformatie bekijken en de plattegrond(en) downloaden. Verder kunt u in de woningzoeker filteren via de balk aan de linkerzijde..
Als deze woning naar wens is, kunt u vervolgens de woning toevoegen aan uw favorieten door te klikken op ‘+ voorkeur toevoegen'. Rechtsboven bij ‘Inschrijven’ worden de voorkeurswoningen verzameld.
Wanneer u uw voorkeur(en) (minimaal 1) heeft toegevoegd, klikt u op ‘Inschrijven’ om uw keuzes door te geven. Vul hier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een link om een account te maken voor uw Mijn-omgeving. Via de link kunt u een wachtwoord instellen om te starten met de inschrijving. Uw woningvoorkeuren zullen alvast voor u ingevuld worden. Heeft u al een account? Dan worden de gegevens automatisch overgenomen binnen uw bestaande account.